Jen tak z luftu

Jen tak z luftu

Anotace: baf

Sněhová koule vzduchem letí,
na louce před domem hrají si děti.
Červené nosy, na hlavě bambule,
živá dětská hra ta nezná skrupule.

Běhat, jak smyslů zbavený,
neohlížet se na lidi,
snažit se druhého dohonit
a nakonec ve sněhu obalit...

To jsou pak živí sněhuláci!
To se ví, jsou to jen děti
nemají nic jiného na práci
než bezstarostně se bavit...

Však přejme jim to,
dětství není věčné,
a žádné starosti co máme,
jako dětství nejsou výjimečné...
Autor tmavovlaska93, 06.01.2010
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Oťas, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí