Stvořit hvězdu

Stvořit hvězdu

Anotace: pohlazením..

Bez odkrytých řas,
popraskané suché rety,
v ňadrech jen pozvolné dýchání,
zárodeček prvého polibku.

Ve slovech jen vepsán celý vesmír,
temnotou zářící první svatozář,
déšť jen jak pouhý poutník,
do vlasů skrz ústa stéká.

Krok už bolejí po nohách,
co světem už tolikrát kráčí,
jen křídly od ptáků a andělů,
se vznést a pohlazením,
ze zhaslého slunce stvořit novou z hvězd.
Autor Láďa, 07.01.2010
Přečteno 294x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Psavec, hašlerka, Květka Š., WAYWARD, Mbonita, labuť, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...fajn ST

07.01.2010 11:35:00 | WAYWARD

Píšeš hezky, něžně...

07.01.2010 10:10:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí