Zesnulá láska

Zesnulá láska

Anotace: ***

objímám umírající
v krční tepně jí
uvízl skleněný střep
z hrudi trčí šíp
byla to láska, která
ji zabila a ten šíp
byl šípem lásky
jsi krásná, když
umíráš
nepovídej lichotníku
zvadlý úsměv
zpomalený srdeční tep
roztřesený hlas
děs v očích
ze smrti?
umírá se na lásku?
ruka se třese
hlas vypadává
vidím v dálce slunce
říká a já jí políbím
vdechl jsem její duši
***
v tu chvíli mi připadala
jako kdyby spala
byla nádherná
***
ale mrtvá
Autor Tomáš Přidal, 07.01.2010
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí