Čistá sci-fi

Čistá sci-fi

Anotace: ***

rok 2020
zamřížovaná škola
školáci se bouří
učebnice se pálí
učitelé si rvou
vlasy nad prohrou
školáci na ně dělají
neslušná gesta
školy se zavřely
pravda o vzdělanosti
člověka, že škola je
přítěž a stresuje
a člověk se učí doma
a ne ve škole, ta zvítězila
učitelství zaniklo
ministerstvo školství
se zrušilo
a všichni jsou
spokojeni
jenom kantoři
šílejí jako malé děti
kdo bude živit jejich krky
vzbouření studenti
jim nimi kroutí
jako, když se kroutí
krky husám
konec učení v lavicích
zábava odpočinek
nejlépe se učí doma
a dělají se bojové úkoly
proti kterým není odvolání
budoucnost nám
i když to je nejspíš
čistá sci-fi
Autor Tomáš Přidal, 07.01.2010
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí