Pivní samota

Pivní samota

Anotace: Žízeň veliká. Kamarády sehnat a jde se chlastat!..

Žízeň veliká. Kamarády sehnat
a jde se chlastat!
nikdo nechce zvednout stehna,
jak to mohlo nastat?

Musím sám. Tak tedy jedno jen.
Vypil jsem ho dříve, než jsem dosedl.
Ještě jeden kus a ven!
Vypil jsem ho a nesedl.

Zvracím, snad i ten půllitr tam,
chtěl být sám...
Autor Jeronym., 07.01.2010
Přečteno 223x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí