Vánoce

Vánoce

Anotace: Je štědrý den, večer. Dojedl jsem řízek (kapra ne) a salát...

Je štědrý den, večer.
Dojedl jsem řízek (kapra ne) a salát,
u jídla jsem skoro klečel.
Stejně jsem se nedočkal vánočních nálad.

Každej dostal dárek svůj,
na zbytek už každej kašle.
Ale kde jsi dárku můj?
Kolem krku mašle...

Miluju Tě :*
Autor Jeronym., 07.01.2010
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí