Těší mě

Těší mě

Anotace: ...

Tak to jsem já,těší mě,
že můžu být právě teď s Tebou.
Na chvíli se Ti odhalím,ale jen na chvíli...
v tom mrazu mě nohy zebou.
Nechám to na Tobě,dobře se dívej
a nech mě domluvit,
dřív mi neodpovídej.
Těší mě,tak tohle jsem já,
ta skutečná,pravá a nefalšovaná...

Moje neřesti,bolesti a trápení
a snad i snaha přiblížit se k andělům,
těm,co ještě nemaj polámaný křídla.Prozatím.
Moje hříchy,mý skutky,jakože nezištný,
přitom na pozadí mý pýchy konaný.
Mý slzy
To všechno mě k Tobě přivádí,
k Tvé laskavé natažené dlani.
Nejsem a nebudu nikdy svatá
a ani jí nechci být,
na to se připrav,
jestli chceš se mnou po jedný cestě jít.
Mý hříchy,ty si můžeš přečíst,
všechny je mám v srdci vepsaný.
Tak chceš-li,buď mnou,
ale potom se nediv,
až budem oba dva trestaný.
Já nejsem anděl,leda ten padlej,
co musel vrátit svý křídla.
Já nejsem ta,
která se ohlíží na pravidla
a na to,co se mezi lidma smí.
Já neumím...co neumím,já nechci cokoliv hrát,
jsem ta,co na vzdušný zámky nevěří.
Tak pojď,jestli se nebojíš,
ale fakt neslibuju ráj.
Já nejsem anděl,
to si jen myslí Ti,
kteří mě málo znaj...
Autor Čarodějka911, 08.01.2010
Přečteno 250x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Quigleika, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí