Zmrzlá láska

Zmrzlá láska

Anotace: Tomovi...však Ty víš,co s tím.MT

Nevěděli jsme,jak dál vedle sebe jít,
a tak jsme to radši hned vzdali.
Nechali jsme lásku,na mrazu,pár kroků za sebou být
a všechno jsme jí tím vzali.

Divíš se,že zmrzla,
bez nás,bez tepla našich dlaní,
Je to vlastně jen naše vina,
svý stýskání po sobě nemůžeme svádět na ní.

Co dělat se zmrzlou láskou?
Nechat ji stát jako ledovou sochu,
ať je tu tak trochu na památku,
všech těch pitomejch hádek a našich vrtochů.

Víš,taky můžeme zkusit počkat do léta,
na teplej sluneční svit
a snad se nám,s jeho pomocí,
podaří alespoň pár těch chyb napravit.

A nebo nečekat na nic,
prostě zas k sobě natáhnout dlaně...
a jenom tak být,
teď k Tobě zvedám ruku,odhodlaně...
Autor Čarodějka911, 08.01.2010
Přečteno 312x
Tipy 14
Poslední tipující: Koza, ilona, Psavec, Quigleika, enigman, Zefi, CORONATION
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naproti...

09.01.2010 00:02:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí