Zatvářím se vesele

Zatvářím se vesele

Anotace: no prostě jsem se jednou jen tak zamyslela...nad sebou

Jsou věci co už mě tak nebaví
třeba že mám vlasy černý
a ne zrzaví
Jsou lidi co mi schází
I když vedle nich stojím
A jsou lidi co nevídám
a přesto se jich bojím

Bojím se těch nocí
v kterých nemůžu spát
To pak mám pocit
že nikdo nemá mě rád

Takový ten pocit
že něco svírá mne na duši
a když usnu
nezdá se žádný sen
Je to má bolest co v sobě mám
a nikdo netuší
křičím ji do prázdných bytu stěn

Křičím ale rukou držím si ústa
ať neruším sousedy v domě
A v tom tichu ta bolest ve mne vzrůstá
nic nejde ven vše zůstává ve mne

Třeba už zítra se něco změní
jak ráno vstanu z postele
Budu s chutí k poblouznění
na sebe do zrcadla
zatvářím se vesele
Autor JuliVerus, 09.01.2010
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí