Utonuté štěstí

Utonuté štěstí

Anotace: zrovna jsem přišla na to,že je stará dva roky

Rosypalo se mi štěstí
na zmrzlém chodníku
pomalu se kutálelo
do blízkého rybníku

Všechno štěstí moje
ledová voda si vzala
já pak sama u břehu
si do dlaní plakala
Autor JuliVerus, 09.01.2010
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí