Zlacený rám

Zlacený rám

Anotace: Stáří...

Zlacený rám v něm poničený obraz
stáří si našlo k němu cestu
visí sám v pokoji
kde dávno není místo pro nevěstu
dlouhé jsou noci
ještě delší dny
přinesli jídlo z jídelny
a však sousto od úst padá

na stole leží kniha
i k ní se šero dralo
snad je tam pět či deset let
kdo ví i deset bude málo
krutá jsou rána
kruté večery
hlas není nikde slyšet
přinesli jídlo z jídelny…
Autor jaroslava anna, 10.01.2010
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí