VŠECHNO

VŠECHNO

Anotace: :) (úšklebek nejde) mjhfggffd

VŠECHNO je dokonalé...

ale jedno
ti to může býti
když mrtvolný pach vozů..

ocel je matička
nezbytná pro domorodce
sklánějící se civilizace

černí pastýři ovcí hněvu
vlastní obličeje chudých liliputánů
myšlenka ztracená s mízou otroků..

VŠECHNO je dovoleno
Autor DIDADA, 10.01.2010
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: Aurelius, Manstein, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí