Přísliby noci

Přísliby noci

Anotace: ...osamělých žen...

Po dnech plných loučení,
Orient express už dávno jel.
V očích slzy a na rtech chvění,
stála tam na peronu bez masky líčidel.

Přísliby noci osamělých žen,
co čekat mají ve tmě svých nadějí?
Přísliby noci přinese až vlhký sen,
ráno pak studená sprcha, že polibky v něm nehřejí.
Autor Dekadence, 10.01.2010
Přečteno 289x
Tipy 4
Poslední tipující: jiljovský, Jiřina Švéda, Bíša, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí