Dotek

Dotek

Anotace: Pojďte si lítat

A noc byla

okřídlenou písní kdes stála

a tápala

rukama ve tmě po něhách

tam začínal

sníh trochu hřát a plát

tak šlapej

po holubici dráhách

tam začíná veškerý čas

a vesmír

se zdá být nekonečně malý

a mladší

než dítko z hustým knírem

pro dotek

je prostor tak příliš malé

místo
Autor rozkap, 10.01.2010
Přečteno 234x
Tipy 2
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Špáďa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí