Láska

Láska

Anotace: Láska je to nejhorší ale i nejkrásnější co člověka v životě potká

Poslouchám, že lidé pláčou i v písni,
je vidět, že láska drží na celém světě srdce v tísni.

Každý che poznat a lásku zažít,
ale hodně lidí si kvůli lásce musí peklem projít.

Láska přináší to si život přeje,
to z čeho se štěstím slza v oku chvěje.

Může to být slza štěstí, kterou si každý přeje v oku mít,
tato slza nakonec muže s jiným pocitem z oka jít.

Během vteřiny se změní před očima celý svět,
mizí vám láska uvadá ten nejvzácnější květ.

Mohli jste se milovat víc než mít jenom rádi,
teď už je pozdě a nebudete ani dobří kamarádí.

Láska zalevá srdce štěstím jako stovky moří,
láska je však to co mosty kamarádství boří.

Zmizí důvěra zmizí vše co jste budovali spolu,
najednou máte pocit, že někdo hazí vaše srdce ze skály dolu.

Srdce muže letět a o zem se roztříštit,
může ho však někdo jiný navštivit.

Někdo kdo si vás važí a che tu pro vás být,
ten kdo dokáže pro vaše srdce do propasti jít.

Ty malé kousky slepit a srdce začít hřát,
je to jiný člověk ten kdo chce vám chut do života dát.

Je to jiná láska jiné životní sny,
zase začínáte žít krásné dny.

Může to být ta prává láska co člověk hledá,
ta co už vás nikomu jinému v životě nedá.

Je to přesně to co každý v životě hledá,
pokud to nenajde jeho tělo v prach a popel na zem padá.

Proto si myslím že každý má na ní právo,
vždyt proto nám bylo srdce pro náš krátký život dáno.

Proto abychom v něm mohli jiného člověka mít,
a s ním celý život štastně žít.
Autor 282006, 10.01.2010
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, PANGÁSIUS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí