Sport

Sport

Anotace: O mém sportu

Sportuji velmi rád,
umím i most udělat.
Fotbal, florbal to je mé,
nemusím do postele.

Jelikož mám kroužků plno,
a v oko zas ječné zrno,
musim míti plno síly,
na zítřejší závod na míli.
Autor Jestřáb ml., 11.01.2010
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí