Smetí

Smetí

Anotace: lehce protispolečenská....

Sbírka: Všechna špína světa

Záblesky moderního světa
oslepují můj zrak
Nechci, nechci, pomozte mi
už je to holt tak....
Znásilněni společností,
rozkucháni konzumem
naše krev - jejich peníze,
zametají s mým rozumem
Žaludky pomalu bolestivě
Coca-Cola sžírá,
rozdrcen a pokořen
je ten, kdo se vzpírá.
Šablony na životy,
naprogramovaný děti
Nejsme na to připraveni
a to z nás dělá smetí.
Autor Andy Darcness, 11.01.2010
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí