Tam kde noc a den se nemění.....

Tam kde noc a den se nemění.....

Anotace: Loučení je chvíle kdy je třeba stát se hrdinou, potlačit slzy, vysmát se snům a říct zbohem .... a vědět, že už nikdy!!! (Nuda ve škole takže nic moc :D)

Proč na mě voláš?
Já spím.....chci spát
a nevnímat,
aspon na chvíi,
ten hezký hlas.

Proč na mě voláš?
Ty mne snad hledáš?
Vždyt víš že spím.

Spím tam dole pod zemí,
tam kde noc a den se nemění....

Promin už nesmím dál povídat
a pomalu usínat...
Ted zbohem musíme si dát
a už nikdy se nevídat!!!!
Autor klarass, 12.01.2010
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí