Milostně alkoholická

Milostně alkoholická

Anotace: Krize...pesimistická, ale snad se bude líbit

Bloudím sám
Nevím, co ztratil jsem
A co mám
Jsem jako psem

Takovému, který od boudy utekl
Ne, spíš bouda utekla ode mě
Snad aby radši infarkt se mnou sekl
A já víckrát neuviděl tě…

Vím, zbabělé gesto
Snad kůži si zachovám
Ale uvažuji o vraždě přesto…
Já zabiji se sám

Jak kruh myšlenky se točí
Myšlenky na ní
Já vidím radost z jejích očí
A dotek jejich dlaní

Proč již znova nepocítím
Nic z toho
Asi zabiji se, možná pitím
A co ze mě být mohlo…

Uplynul měsíc
Já o trochu radostnější
Opilý sic
Myslím na starosti všednější

Kde je alkohol
Ta nová milá
Které teď vzdávám holt
S tou starou slila…

Už nevěřím
Nedoufám
Už nesvěřím
Nedýchám…
Autor Shaamot., 12.01.2010
Přečteno 261x
Tipy 1
Poslední tipující: hypertenze
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí