Jen jdi

Jen jdi

Jen jdi - klidně i pomalu..
jdi, ale neohlížej se..

Jen jdi - nevnímej toho ožralu..
který v tobě probouzí se..

Jen jdi - klidně i do kina..
jdi, ale neotáčej se za sebe..

Jen jdi - ať neschvátí tě tvá vina..
která tě na duši drásavě zebe..

Jen jdi - ale neohlížej se -
jinak spatříš příšery - součásti tvého já.
Autor Satha, 13.01.2010
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí