Můžeš snít...

Můžeš snít...

Anotace: O tom, jak důležité je snít...

Můžeš snít o dálkách nekonečných,
O hvězdách na nebi věčných.
Můžeš snít o lásce a o hrdinech,
O nás a jiných lidech.


Můžeš snít o Vánocích bílých,
O dětských úsměvavých tvářích.
Můžeš snít o princi na koni,
Můžeš stejně jako vloni.

Můžeš snít o létání v nebi,
O bloudění s láskou v rajské stepi.
Můžeš snít o návratu k dětským hrám,
O mamince, o tatínkovi, kdy jsi nebyl vůbec sám.


Můžeš snít o svém životě
A přitulit se ke vzpomínkám jako k mámě malé kotě.
Můžeš snít o světovém míru
A neztratit svou víru.


Můžeš snít a zpívat,
Své sny jen vesele vítat.
Nezapomeň snít a svůj úsměv neztratit,
Nezapomeň svůj život snem pohladit...
Autor Rezka Štrochová, 13.01.2010
Přečteno 344x
Tipy 7
Poslední tipující: bromak, Radek.oslov.Šafárik, NikitaNikaT., Kapka, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nezapomeň svůj život snem pohladit
Snem pohlaď i životy těch druhých
Sny nemůžeš ničím jiným nahradit
Bez nich by byl život tuze chudý…

14.01.2010 18:48:00 | bromak

zajímavé napady,ST

14.01.2010 18:33:00 | Radek.oslov.Šafárik

Jemně vymalované snění...vítej mezi námi!

13.01.2010 15:44:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí