PRACH

PRACH

Anotace: ...

Jsou cesty, stezky, pěšiny
co vybarví sny poutníkům
ti noříc nohy do hlíny
přesto šlapou své unikum

A mnohdy směry ztrácejí
ti unavení tuláci
mošny vždy plné trofejí
z těch cest, z kterých se nevrací

Maj' vrásky plné příběhů
a pár zářezů na holích
co nachytali ze břehů
a nasbírali po polích

Do ošuntělých kabátů
sbírají světa ostudu
a mnoho váží karátů
pastýři vlastních osudů...
Autor Herbit, 14.01.2010
Přečteno 406x
Tipy 11
Poslední tipující: gallatea, Dota Slunská, Zorenka Ježková, ziriant, Psavec, Pevya, Bíša, labuť, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí