Zatracená Duše

Zatracená Duše

Anotace: ...

Jel jsem takhle jednou do Brna
se svojí duší.
Vykládala mi nesmysly o životě a já poslouchal,
tak jak se sluší.

Ale už jsem to nemohl vydržet...

U kraje jsem zastavil a otevřel dveře:
"Táhni ty zmije jedovatá!"
Překvapená vystoupila a jen utrousila:
"Vždyť jsem jen tvoje..."

U kraje silnice seděla a plakala.
A já jel dál.
Snad byl jsem příliš tvrdý, jenže je pozdě...
trochu jsem lhal.

Od té doby jsem jí nespatřil,
snad někde v lesích bloudí,
snad někde našla útočiště,
nebo chcípla ...

Je mi to jedno!
Autor G30R63, 14.01.2010
Přečteno 349x
Tipy 9
Poslední tipující: fuu, tvoje líčko. ale můj ďolíček, Kapka, j.c., Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

paráda... určo šla na louku,
lehla si na záda
a co dál, to nevím...
St

26.01.2010 15:45:00 | tvoje líčko. ale můj ďolíček

... potkal jsem ji, byla smutná,
tak jsem slíbil, že se za ni přimluvím.
:
Vezmi si ji zpět, básníku...
***
Jiří senior

15.01.2010 09:49:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí