Múzy

Múzy

Anotace: jsou okamžiky gdy o ně nestojím....

Ranní okamžiky hrůzy
Tělo mrcha nechce vstát
Všude vidím múzy
Zas mě nutí psát

První múza, AKTIVITA
Huš ty jeden! Z postele!
Křičí, skáče, kolem lítá
Už je tady nový den!

Druhá múza LENORA
Tulí se a hřeje
Klidně hajej… potvora…
Šibalsky se směje…

Třetí múza INSPIRACE
Jen tak na mne mává
někde v dááálce ztratila se
to už se tak stává…

Čtvrtá múza LÁSKA
Krásná, milá, sexy
Na oušku mne laská…
Sorry teď fuck nechci

Moje milé múzy
Všechny vás mám rád
Jsem na dabl ju si (WC)
Tak mě nechte s…
Autor Bean, 03.11.2004
Přečteno 528x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dopadlo dobře?:-DDD

06.12.2007 21:43:00 | Žqáry

Chechtám se!

11.11.2005 18:35:00 | Písnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí