noc osamnělých srdcí

noc osamnělých srdcí

Anotace: ...

pomalu a tiše se vkrádá,
noc osamnělých srdcí k našemu domu
a tvá náruč ač je tolik horká
mě neuchrání noci stínů
jen mlčím a tebe se na nic neptám
jen ležím a snažím se vnímat
to teplo jímž mě udržuješ naživu
a já přesto usínám ve stínu
tiše a pokorně se kaju
a ptám se znovu a znovu
proč mé srdce utichá
Autor Andee, 15.01.2010
Přečteno 226x
Tipy 6
Poslední tipující: jedam, susana načeva, WhiteSkull, Petbab, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí