Asi by jste měli vědět :)

Asi by jste měli vědět :)

Anotace: njn

Vaše rýmy jsou jen blbá shoda náhod
jděte se bodnout,jsem moc rychlej na váš závod
jste h*vno,nemáte návod
nemáte šanci
hahaha vy*ebanci
můžeš zírat,jak tě budu týrat
dám ti 220V na bradavky
obleču ti plavky Toma Savky
natočím s tebou extra videonahrávky
probudíš se na ulici v popelnici u zastavky....
Autor Dezonek, 15.01.2010
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Abych tě Dezounku nekousla já ...

28.06.2010 20:23:00 | Do Ga

A dál? Došla ti řeč?

16.01.2010 00:06:00 | Le loup-garou

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí