už to jde....

už to jde....

Anotace: ....a bude líp a líp.

Vodka tupí moje smysly,
osm půlek dělá divy,
realita zvolna padá,
svět se nějak zvláštne křiví.

smutné štěstí????
sladká voda v moři????
zvol si sám svůj vlastní osud,
a co má shořet.....nech ať shoří!

otřepat se, vzpřímit záda,
už se učím dívat druhým do očí,
nikdo neví co bys ráda,
milovat se, nenávidět, slavit další výročí?

beze smyslu hledáš smysl,
nesmysleně kopeš kolem,
ukájíš se ve své vině,
krvácíš a žiješ světabolem.
Autor Strooky, 15.01.2010
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, jarmil
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zdar draku...

16.01.2010 11:04:00 | jarmil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí