Pro: Le loup-garou a pro ostatni co me nesnášejí

Pro: Le loup-garou a pro ostatni co me nesnášejí

Anotace: Pokud na to máš odpověz.....

Dám ti lekci na protekci,
můžeš to zkoušet
šanci ti brát nechci,
ale mně už nepokoušej
mám projev který kouše,
rozhodně ne pro teplouše
zkušeně vybroušen a ten
nehodlám opouštět
nebudu dělat kompromisy kvůli vám
vidím ti do tvý pusy
máš tam ho*no z mých podrážek
vážně zastavit mně nedokážeš
já tě nesváděl
tak nevyváděj
Raděj padej mladej,
jestli ti moje řeči vaděj,
jseš jenom další v řadě.
Autor Dezonek, 16.01.2010
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí