Anděl

Anděl

Anotace: Lidé o mně říkají, že jsem anděl strážný, ale bohužel, já to sama asi posoudit nemohu...

Utekl jsi do dáli,
tam jsi padl na zem,
Zatímco ostatní tam zůstali,
neví, žes utek' sem.

Jen já stojím tiše blízko tebe,
když k zemi zoufale padneš.
Skrývá tě tiché zšedlé nebe,
náhle vidím, že pláčeš.

Slzy tiché bolesti,
kde se v tobě berou?
Je tu něco, co nechceš unésti,
neboj, jsem tu s tebou.

Už si mě vycítil,
tiše ti slzy suším,
v časech nejtěžších chvil
dělám život jednoduším.

Ty víš dobře, kdo jsem,
kdo pomůže, když je tu problém vážný,
kdo pomůže, když padáš na zem,
to jsem já, tvůj Anděl strážný.
Autor Dragoniana, 16.01.2010
Přečteno 262x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, PrinceznaHeliovýchbalonků, Giginka, labuť, WhiteSkull, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

andělé ..naši strážci na cestě životem.Moc pěkné ..andělské ST.

17.01.2010 08:10:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí