Přání

Přání

Anotace: přeju Ti abys...

Přeju Ti abys šťastný byl
Přeju Ti abys vesele žil
Přeju Ti paprsky sluneční
Přeju Ti náladu sváteční
Přeju si, člověku zářivý,
Svět úžasně sladce pálivý!
Autor Kalypso, 16.01.2010
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí