Mám v sobě

Mám v sobě

Anotace: ***

tolik lásky, neumíš si představit
A tolik nenávisti až mě to děsí
Jeden ten cit musí se zahubit
A který zvítězí asi?!

Tolik světla, jasný plamen
Tolik pusté temnoty
V boji ničí všechny kolem
Celé světy, planety

Je ve mě temná síla
I dobra značný kus
Tak píšu špatná díla
že Cítím lásku, tak i hnus
Autor Edmond Kadad, 16.01.2010
Přečteno 225x
Tipy 9
Poslední tipující: Emma Kulíková, susana načeva, 4LJFilip, Alien.v.v.s., Giginka, Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí