Střechy domů

Střechy domů

Anotace: ...opět pohled z mého okna...

Proč domů střechy
jsou tak stejné.
Nejsou jak milenky
jsou věrné.

Jsou věrné svým domům,
jsou věrné svým rodům.
Skrývají mnohá tajemství,
jsou místem pro štěstí.
Autor Hančí, 03.11.2004
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí