Pravdivá

Pravdivá

Anotace: ...

Srdce, to je divadlo.
Barvy, city, nálady
urazí i pohladí.
Jak to zrovna dopadlo.

Černá střídá bílou,
to dnešní móda je.
Nikdo není vílou,
každý flámuje.

Nirvány a deprese
má už každý z recese.
Láska to je hit re-klam televizních,
agentur, co touží po penězích.

V srdci toho ale najdeš víc,
chtíč, nenávist, touhu i závist.
Můžeš křičet z plných plic,
ale zbude jen bolest.

Kdo má srdce z kamene,
předstírá nezájem.
V duši ho však spaluje
samoty podnájem.
Autor The God, 17.01.2010
Přečteno 249x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí