pro ten pocit

pro ten pocit

Anotace: (stručný popis, max. 255 znaků, zbývá 255)

raději růžový brýle
láska nemá bolet
to je jen výmysl zoufalců

můžu ti ted říct
mám tě ráda
a pak
můžeš dělat jakoby nic
můžeš mě políbit
můžeš mě ublížit
můžeš cokoliv

neudělám to
samodřejmě

pro tvé vrásky kolem očí

jsi starší
a já ještě dítě
co zamilovalo se
neb má láska je pomíjivá a zítra hrozí zapomnění

chci užívat si stav
naplnění

stav růžových brýlí
Autor Víla na baterky, 17.01.2010
Přečteno 314x
Tipy 28
Poslední tipující: dandelion-meadow, ilona, jedam, Stoneman, TetaKazi, Holis, labuť, hašlerka, Psavec, Mario de Janiero, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělá anotace! :)

27.05.2010 16:32:00 | dandelion-meadow

Růžový brýle jsou fajn, ale co pak...
čistit - nečistit...? ;-)

18.01.2010 10:56:00 | TetaKazi

Život je nádhernej! Ne,že by byl, ale já ho tak vidím.
(Bohumil Hrabal)
ST+!

17.01.2010 19:18:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí