Mělo to tak bejt...

Mělo to tak bejt...

Anotace: ...

Jen to vyzkoušim, říkal sis poprví,
po druhý čekal si,že tě někdo nastřelí.
Poprví, podruhý...Po stý...
Vim že to bylo hustý.
Buchnu u žíli, zrovna ve chvíli,
kdy jsem tě poznala,
a zrovna tímhle,
tahle story začala...

Dáš si čáru zlato?
Co chceš týpku za to?
Nechci za to nic,
pokec s tebou, možná víc...

Říkal si mi,
že odjedeš,
však nepověděl si mi,
"Beze mě se obejdeš!"

Uběhlo teprv 8 dní
a zdá se mi to jako rok,
někdo tu o tobě sní,
a to nevyjádří pár blbejch slok.

Proč se to muselo stát?
Proč musel si někdy brát?
Teď se to začíná srát,
proč odešel ten kdo mě má rád?

Každej den,každou noc,
volám tady o pomoc,
jenže jak to říct,
chybíš mi furt víc!

Vim že se někdy uvidíme,
ale když už se toho dočkám?,
nějakou chvíli,
určitě si počkám..
Autor Vampírka, 17.01.2010
Přečteno 318x
Tipy 5
Poslední tipující: Zorenka Ježková, ilona, Larey, Mraveneček, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí