Labutí....

Labutí....

Anotace: nelitujte mě, protože nebyla psána o mně...

Kazíš mě příteli,
díky tobě vím co je to bolest...
Unaveně, opilá,
upadám do spánku beze snů...

A tam někde v dáli,
hrají tu pomalou písničku...
O nás dvou,
říká se jí píseň labutí...

A já,
nemůžu se zbavit....
Pocitu osamění,
když hladím krvavě rudé růže...

A bolest je blízko,
ach, ano už ji cítím...
A na dosah ruky,
je znamení o mě....

Bojím se přiznat,
jak moc mi vadí...
Tu být bez tebe,
a snažit se o něco...

Kam jen směřují naše kroky?
Víte to někdo?
A kam se vydají naše srdce,
když je někdo zradí?

Přes slzy nevidím,
a přes rady neslyším..
Sama na kopci,
se starostmi v dlani..

Počkám na nový zítřek,
a snad na lepší budoucnost...
A přesto láska,
nedá mi spát a hladí mě po srdci...

Hebkou rukou,
a nutí mě vzpomínat..
Autor whiolet, 18.01.2010
Přečteno 231x
Tipy 9
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy, Psavec, Lota, Bíša, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

21.01.2010 15:51:00 | whiolet

...že by empatie???..těžko uvěřit moje milá...

18.01.2010 19:48:00 | Lota

Za vnitřní bolavé pocity, které jsi vložila do básně, máš můj ST! Ale věř, že Tvé srdce najde zase tu správnou a krásnou cestu, jen se nevzdávej... něco o takovém prožívání vím...

18.01.2010 13:41:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí