gratulace k narozeninám

gratulace k narozeninám

Anotace: Psáno pro kamarádku, její tatínek má 55.

Moje malé přání:

Nebýt Tvého sémě, nenosí mně země.

Je Ti 55 let,
co Tvé nohy už brázdí tenhle svět.

Dnes narozky slavíš, 55, pravíš?
Kdo by Ti to řek?

V pubertě jsi mě bránil,
by mě čís puberťák zranil.

Nepovedlo se, já šla svou cestou dál,
i přesto jsi za mnou stál.

Dnes u dveří s lahví stojím,
příjemné s užitečným spojím.

Ťukám si s Tebou na život a lásku,
tak se mnou pozvedni flašku.
Autor Marťafon, 18.01.2010
Přečteno 742x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky za hezký závěr. Tak nějak to mělo být myšleno.

25.10.2010 07:43:00 | Marťafon

pozvedni flašku,
pořádně se ožerem,
mlíko, vodu neberem!

23.10.2010 12:14:00 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí