Milión otázek

Milión otázek

Anotace: ...než padly kapky dešťové

Na malém remízku
uprostřed polí
řešili otázku
proč láska bolí.

Kolem nich zajíci
a taky srnky
spásaly trávu
růžové trnky.

Vlaštovky nad zemí
věštily vodu
mravenci špítajíc
působí škodu.

Dešťové kapky
dotkly se ruky
podivný výraz
myslíš na kluky.

Pomůže jediná
chytrounká rada
však třeba u tebe
bude to zrada.

Naproti osudu
vstaň a zkus běžet
raději zůstaň
vedle mě ležet.

Povím ti verše
o modré obloze
o čistých duších
mám ještě v záloze.

Život je zvláštní
jít kterou z cest
neříkám zase
nějakou lest.

Že zcela určitě
rada ze zlata
uprostřed vesmíru
vede do bláta.
Autor Čoki, 18.01.2010
Přečteno 323x
Tipy 6
Poslední tipující: Nút, labuť, J's .., Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

žádná rada tady není
nikdo neví
proč a nač
snad jen člověk
všechno změní
konat by měl
jak srdce cítí
jinak všechny
dobré rady
odeženou kamarády
a je všecno
v ...

22.01.2010 19:25:00 | Nút

Vždyť rady ze zlata
nepadaj do bláta
a to je pravda svatá...

18.01.2010 18:54:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí