Figurka

Figurka

Anotace: Báseň

Figurka vosková

Myšlenka taková

Kostka bez tváře

Sebraná z hřbitova



Vznáší se nad náma

V obalu vybledlém

Kosu má na zádech

A čeká na pána



Dočká se maličká

Holčička bez viny

Ta co se podobá

Panence ze hlíny



Hraje si, neví proč

Mraky se zatáhly

Toč se má figurko

Jenom se toč!
Autor jensy, 18.01.2010
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí