Cesta dolů

Cesta dolů

Anotace: do černé tmy...

Koupila jízdenku
na špatnou stranu
nepotká holoubka
ba ani vránu.

Ta cesta dolů
vede do pekla
u kříže naposled
s nadějí klekla.

Umírá poslední
zbytek naděje
na čele perlí
strachu krůpěje.

Srdce tlukot pomalu
skomírá v díře
podivný člověk,bůh
nebo snad zvíře?
Autor Čoki, 18.01.2010
Přečteno 271x
Tipy 4
Poslední tipující: Nút, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

všechno cos chtěl
a směl...
na dosah ruky
jsi měl...

22.01.2010 19:26:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí