Marnost a naděje

Marnost a naděje

Anotace: . . . . . . . . . .

Marnost zaplavila svět,
mám svázané ruce,
uvadá rajský květ
a puká mé srdce.

Jedinou nadějí může
být objetí tvé hrudi,
přijmi mne, muže,
co černě se vidí.
Autor Fačo, 18.01.2010
Přečteno 250x
Tipy 1
Poslední tipující: bez nápadu na přezdívku...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí