Zpověď

Zpověď

Anotace: Pro člověka, který si nikdy neuvědomuje jak lidem ubližuje. A který mi ublížil ve chvíli, kdy byl pro mne důležitou součástí mého bytí. Smekám před vámi pane Elitáři, zkazil jste vše co šlo!!!

Měla jsem Tě ráda
Přiznávám
Byl jsi pro mě důležitý
Uznávám

Však jestli vybrat si mám ze dvou věcí
Z hrdosti své či z přátelství
Tak odpusť nebo ne, neodpouštěj
Já vybrala si a teď mě proklínej

A i kdybych vážně chtěla
Svým kamarádem zas tě nazývat
Tak udělat bych to nemohla
Neb teď o tobě vím věci, které bych dlouho neukryla

Jen naznačím pár věcí
O tom jak jsi pokrytecký
Jak nevážíš si lidí
A že pomluvy ti nejsou cizí

Někdo ti svěří tajemství
A ty jej vyzradíš
A já teď musím být nad věcí
Jinak tě před ostatními shodím

Mohu způsobit
Že přátelé tě zavrhnou
A ty se staneš spodinou
Ty arogantní elitáři!
Autor Anye, 19.01.2010
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí