hrnek

hrnek

Anotace: o pěkným vztahu

na hrnku jméno
...pro mého miláčka
v něm hořká káva
od spanilé
milenky
pitá v trenýrkách
na gauči
po sexu
za bílého dne
kdy měl být v práci
a vydělávat
pro svého miláčka
aby mu mohl koupit
trenýrky a stovky hrnků se jménem
a gauč
a tuny kávy
Autor Sorg, 19.01.2010
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí