Vím...

Vím...

Anotace: FF básnička na téma HP, vypráví AutP, každý ať si ji vyloží po svém...

Vím, že nemůžu znát odpověď na všechny své otázky,
ale proč nemůžu znát odpověď na tu jedinou:
Proč odešel jsi a nechal si mě tu bez lásky?
Vím, že si to neudělal schválně,
nikdo nemůže za jeho zbraně.
Vím, že poslední měsíce jsi byl zajatcem zdí předků svých,
ale nedokázala jsem se ubránit svých znů zlých.
Vím, že jednou pomstím se jim,
(že odtrhli nás od sebe!)
teď už se toho nebojím.
Autor Cordy, 19.01.2010
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí