Nač jsou nám platný všechny řeči

Nač jsou nám platný všechny řeči

Anotace: ......

Nač jsou nám platný všechny řeči
a křik
a špatnej dojem
vždyť poslední nás stejně překřičí
klika u dveří tak hejbá domem
listí,listíčko třese stromem
s falešným pocitem že jsme bohem

Posbíraj všechny naše věci
a nás
co nemáme pojem
že vstanem, odejdem bez řečí
listí,listíčko zatřáslo stromem
nevstanu
nepůjdu
nebudu bohem.
Autor Venca Spots, 20.01.2010
Přečteno 334x
Tipy 6
Poslední tipující: Lucie Teru, hašlerka, Mraveneček, zelená víla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

evokuje to ve mně cosi..

20.01.2010 00:23:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí