Noc

Noc

Anotace: když padne na mne hořký splín,já se o něj s nocí podělím...

Noc je jen zástěrka aby nikdo neviděl mé slzy,
Děkuji bohu že nastala a že potrvá pár hodin.
Mou duši uvnitř sžírá strašně divný pocit,
Nevím kudy dál, ale nemůžu stát na místě.

Kam se hnout, svírá mě to a už brzy,
Prasknu asi žalem a žal zas bude bez vin.
Sám u okna sedím a hledím do noci,
Jen tak se toho nezbavím vím už téměř jistě.

Noc je jen pomocník, pomocník co uhání mě depresí,
Mé slzy stále tečou po mé tváři a tříští se o mé dlaně.
Srdce puká bolestí avšak láska dnes nehraje své představení,
Je to můj vnitřní boj, s kterým se musím poprat sám.

Duše už má rezignuje, už ani to bolavé srdce neprosí,
Má mysl je krátká na tu beznaděj,tápe a volá na ně,
Dnes se zase peklo se zlem v mojí hlavě žení,
Sevřu rty a zavřu oči, je noc a já konečně usínám…
Autor Kutty, 20.01.2010
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: rezina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak dobrou ...

20.01.2010 01:46:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí