ÚSMĚVNÁ VZPOMÍNKA

ÚSMĚVNÁ VZPOMÍNKA

Anotace: ...jen sled myšlenek mého milého :-)

Bílé království .....
tečka na sněhu.
Prcka v dolíčku :-)),
chvíle pro něhu.
Do mokrých vlasů padá sníh,
kráčíme stopou - nejedem' na saních.
A v tichu lesa – srdíčko plesá.
Kdo ví, kolik láska přináší obětí?
Jen s jednou botou bez nohavice...
my dva na sněhu.....
v tom bláznivém objetí!
Do ucha cinkají zvonečky konvalinek,
zář modrých očí bez linek…
to štěstí potkalo nás a nabízí spoustu krás.
Viď miláčku?
Autor Dalimila, 20.01.2010
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: Koza, Bíša, malá slečna, Hazentla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevadí, že prší, hřmí nebo sněží
v lásce vždy svítí slunce a my cítíme se svěží..ST

09.07.2010 20:52:00 | Koza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí