nekonečné moře

nekonečné moře

Anotace: smrt utopením tak krasna a zahadna :-)

Vratký můstek na rozbouřeném moři,
jen malá svíce na něm nezhasla,stále hoří.

Za toho kdo bláhově skočil do vln,
nenávisti a bolesti pln.

jeho tělo již na vždy na dně spící,
jeho ústa už napořád mlčící,
nikdo ho zpátky nepřivede do života,
společnost mu bude dělat už jen temnota.
Autor dark evelyn, 20.01.2010
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí