Spravedlnost

Spravedlnost

Anotace: ... prostě to tak je ...

Mnozí mají srdce ztvrdlé
jako skořápky ořechů
Mnozí radost vystřelují
jako plody netykavek
Mnohým je dopřáno více
mnohým je dopřáno méně

Všichni však
s nahým zadkem
opustíme tebe Země
Autor Hančí, 03.11.2004
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Výstižné, a jediné spravedlivé...

07.04.2007 21:05:00 | ana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí