Návrat k nevinnosti

Návrat k nevinnosti

Anotace: Láska - oddanost Pocit - emoce

Láska - oddanost
Pocit - emoce

Neboj se být slabý,
Nebuď příliš pyšný být silný
Jen se dívej do svého srdce můj příteli
To bude návrat k sobě
Návrat k nevinnosti
Pokud chceš, pak začni se smát
Pokud musíš, pak začni plakat
Seber se neskrývej se
Jen věř v osud

Nestarej se co lidé říkají
Jen následuj svou vlastní cestu
Nevzdej se a využij šanci
Návrat k nevinnosti

Toto není začátek konce
To je návrat k sobě
Návrat k nevinnosti

Nestarej se co lidé říkají
Následuj jen svoji vlastní cestu
Následuj jen svoji vlastní cestu
Nevzdej se, nevzdej se
Návrat, návrat k nevinnosti

Pokud chceš pak se smějte
Pokud musíš pak plakejte
Seber se a neskrývej se
Jen věř v osud
Autor Quoman, 21.01.2010
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí